Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| manimal |
Mar 21 2005, 09:57 AM
Коментар
|
|
Меломан ![]() |
Музикална зала беше допълнена с информация : снимки и история на групата Джин Сюр.
В скоро време с разрешението на групата, ще качим единственият (така и неиздаден) албум на групата - нещо изключително интересно и добре направено. Заедно с кратко манималско представяне на песните. За групата и за албума "Съновидения" може да прочетете тук Всичко това стана възможно с много любезното съдействие на Тони Антонов. |
| Mordred |
Mar 23 2005, 06:18 PM
Коментар
|
|
Сътрудник-воин ![]() |
MP3 на песента им "Галадриел"
http://hideo.online.bg/mp3/prorock/GS-Gldrl.mp3 |
| Shadowfax |
Mar 23 2005, 06:27 PM
Коментар
|
|
Студент-гвардеец ![]() |
Хубава е . :wink: ((:
Ех, честито ми стотно мнение ! |
| manimal |
Mar 24 2005, 07:10 AM
Коментар
|
|
Меломан ![]() |
Ахъм, песента всъщност се казва "Танжер" :)
Скоро (един Йори знае кога) ще я кача за даунолуд, заедно с албума. Тази песен всъщност е в два варианта. Не знам кой го има там.:) |
| manimal |
Apr 5 2005, 06:55 AM
Коментар
|
|
Меломан ![]() |
Качихме албума на Gin Sur "Съновидения". Можете да прочете за песните и да ги изтеглите оттук.
Бих се радвал да чуя мнението ви, тъй като в този албум има доста интересни песни. edit-Самознай: по молба на групата всички парчета са махнати от download секцията, тъй като смятат да издават албума Това съобщение е било редактирано от Самознай на Sep 16 2007, 12:20 AM |
| Грахче |
Apr 5 2005, 08:15 AM
Коментар
|
|
Майстор ![]() |
доста странна групичка са те. А защо всъщност са се разпаднали? :roll:
|
| manimal |
Apr 5 2005, 12:17 PM
Коментар
|
|
Меломан ![]() |
През 2003 се разпадат - защото някои от тях спират да се занимават с музика и си започват други техни си занимания, а други - са почнали да свирят в други групи.
В БГ разпада и синтеза на групи е постоянен процес. За мен е по-скоро странно, че един такъв добър за времето си и за Бг музиката, албум като "Съновидения" е останал неиздаден. |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi версия | Дата и час: 10th September 2010 - 08:43 PM |