Здравейте ( Вход | Регистрация )

7 страници V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Мюзикхола отвори врати: Лот Лориен
Какво мислите за музиката на Лот Лориен?
Какво мислите за музиката на Лот Лориен?
ХАРЕСВА МИ. [ 44 ] ** [67.69%]
НЕ МИ ХАРЕСВА. [ 1 ] ** [1.54%]
НЕ СЪМ СЛУШАЛ, НО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО Е. [ 18 ] ** [27.69%]
НЕ ЗНАМ. [ 2 ] ** [3.08%]
Общо гласове: 65
Гостите не могат да гласуват 
manimal
post Feb 17 2005, 06:06 PM
Коментар #1

Меломан
Group Icon

И така Музикалната зала отвори врати!

Първата представена група са Лот Лориен (както отдавна съм обявил:) ).
Разделът "Новини" тепърва ще се попълва и е празен.
В "История" е представена групата.
А на "Снимки" е ясно какво се намира.:))

Скоро информацията за Лот Лориен ще бъде допълнена с.....ъпдейти... :)

Моля, кажете дали лесно са ориентирате в залата.:)

Сложих и анкета за Лот Лориен. Моля само за обективност. :)

Всичко това се осъществи с любезното съдействие на Сам!

Rock On and Enjoy!

http://armenelos.org/campus/musichall/index.php
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
manimal
post Feb 27 2005, 11:10 AM
Коментар #2

Меломан
Group Icon

BTW ако някои има идеи (за всичко засягащо музикхола), предложения, оплаквания - най-радушно го примолвам да си ги сподели. :))
+Quote Post
manimal
post Mar 7 2005, 12:53 PM
Коментар #3

Меломан
Group Icon

Допълнение:

Добавени са снимки на Лот Лориен от

Фестивала "Цветовете на Острава" - 2004

и от Белград 2004.

http://www.armenelos.org/campus/musichall/...en_pictures.php
+Quote Post
Aicanor
post Mar 15 2005, 11:51 PM
Коментар #4

Посетител
Group Icon

A muzika (mp3-ki) predvizhdat li se?
Az naprimer dalgo vreme si puskah Laurie http://drugite.cult.bg/index4.htm na Detelina Pangelova.
:D
+Quote Post
manimal
post Mar 16 2005, 10:48 AM
Коментар #5

Меломан
Group Icon

На сайта на групата има качени 3 mp3 та, доколкото си спомням. На Лот Лориен mp3 -ки, поне засега няма да качвам , тъй като по принцип за мен е малко странно в мизерния пазар, който представляваме - да дърпаме Bg-музиканти на мп3-ки, вместо да отделим 10-ина левчета, за да купим диска им и да ги подкрепим по този начин.
Докато това не се промени в мисленето на хората, най-доходоносната музика в Бг ще продължава да е чалгата.

С разрешението на Лот Лориен, обаче, в скоро време ще кача един филм на групата от концерта им "Варненско лято" 2004. Така че освен да ги слушаш, ще можеш и да ги видиш. Струва си, заради вълшебната атмосфера, която създават.
Разбира се, това ще бъде своевременно оповестено тук.
+Quote Post
Shadowfax
post Mar 16 2005, 11:37 AM
Коментар #6

Студент-гвардеец
Group Icon

Но няма ли да ги подкрепяме също и ако слушаме музиката им дори на mp3- ки ? :shock: Материалностите не са най- важното нещо .
Пфу, как мразя чалга ! :evil:
:evil: :evil: :evil:
+Quote Post
Самознай
post Mar 19 2005, 12:53 PM
Коментар #7

Working Man
Group Icon

QUOTE(Shadowfax)
Материалностите не са най- важното нещо

Материалностите са неизбежни
Добре е да се обадя и аз като част от групата. В мп3-ките няма нищо лошо като начин да бъде показана и рекламирана музиката на една група, особено ако става дума за демозаписи на някоя прохождаща група. Ние обаче вече не сме прохождащи, а и дълго време из мрежата имаше наши демозаписи със съответното ниско качество. В момента обаче нещата са различни-освен че имаме вече някаква популярност и смятаме че не е добре за имиджа ни в мрежата да има нискокачествени записи, го има и факта че имаме 2 записани албума-единият е студиен, който все още не можем да пуснем на нашия пазар по разни причини, а другият е концертен. Знаете че българският музикален пазар е доста малък и на него в момента може да се печели от чалга и разни поппродукти като Графа, Каризма, Руши и т.н...при това положение за групи като нас има доста трудности-като казвам групи като нас имам предвид групи които нямат сериозен спонсор зад гърба си, които се опитват да правят музикален продукт с високо качество (което включва добър звук и визия, които не са никак евтини), групи които искат да запазят независимостта си и да правят това което харесват без да се съобразяват с изискванията на пазара, на продуценти, издатели, разпространители и т.н. При това положение за нас е важно хората които се смятат за наши почитатели да си купуват нашите дискове не защото просто искаме да им вземем парите и да се възползваме материално от любовта им към музиката ни-НЕ-причината е, че за да издадеш един диск (от подготовката за записа, през създаване на обложката до пускането му в магазините и рекламата) това ни коства изключително много време, усилия, нерви, труд, безсънни нощи и най-вече много пари, голяма част от които идват именно от продажба на дискове и от приходи от концерти. И ако голяма част от феновете разсъждава че една музикална група може да мине и без техните пари и да си я слуша на мп3 и да се промъква безплатно на концерти, то тогава самата група без някаква финансова резлизация не би имала възможност, а и стимул да съществува и да прави качествени продукти-в края на краищата причината да се записва албум е за да се издаде на диск а не за да се пусне безплатно в мрежата-най малкото е нелогично да хвърляш огромна сума (без да говоря за труда и т.н.) без поне да си покриеш разходите, а камо ли и да получиш подходяща материална отплата за хвърления труд, време и т.н....

Благодаря! :)
+Quote Post
Shadowfax
post Mar 19 2005, 01:34 PM
Коментар #8

Студент-гвардеец
Group Icon

:( :( :(
Прав си, Сам . Съжалявам за по- горния си пост ! :oops: :cry:
Моля, прости ми за невежеството . :cry: :cry: :cry:
+Quote Post
Самознай
post Mar 19 2005, 04:49 PM
Коментар #9

Working Man
Group Icon

:)

за хората които не са слушали наша музика, а не са сигурни дали си заслужава да купят диск:
на нашия сайт www.lot-lorien.com има качени 2 семпъла с ниско качество от концертния ни диск "Во живо одь Охридь",
освен това има и запис на песента "Мари Марийко" правен в студио Графити-София-това е стар запис на песента, има я също и на Ендорион
Освен това се надявам че скоро ще можем да качим и концертното видео за което Мани спомена...
+Quote Post
Ерунаме
post Mar 19 2005, 05:16 PM
Коментар #10

Студент
Group Icon

Качеството на записа може и да е ниско, ама The beginning е супер!!!
"Мари Марийко" нещо не тръгва :( С две думи аз вече изобщо не се колебая дали да си купя диска :D
+Quote Post
manimal
post Apr 12 2005, 08:00 AM
Коментар #11

Меломан
Group Icon

http://armenelos.org/campus/musichall/lotl...rien_news.php#1

Този отпред -ниския с косматите крака с лопатата е хобита-садист (т.е. дето сади) Самознай.
+Quote Post
Ороме
post Jun 11 2005, 09:00 AM
Коментар #12

Нерегистриран

Поздрави на всички приятели които бяха на феста.Атмосферата беше страхотна научих много нови неща.Искаше ми се да продължи безкраино.Но какво да се прави хубавите неща стават бавно и свършват по бързо отколкото ни се иска.И аз като Сам съм замесен в Лот Лориен :lol: Свиря на ударни в групата.А вече имам и ник които ми измисли Манимал Еру да бъде с него.Радостен съм че има хора които не са безразлични към музиката която правим.Направи ли си вече иа да ки Мордред? :lol: [/b]
+Quote Post
Ерунаме
post Jun 11 2005, 10:46 AM
Коментар #13

Студент
Group Icon

QUOTE(Ороме)
Имам вече и снимка на фона на мощния гръб на САМ!!! :D

Мощен изглежда, наистина :lol: :lol: :lol:

Добре си ни дошъл! Страхотни сте! Респект.
+Quote Post
Adanedhel
post Jun 12 2005, 10:03 PM
Коментар #14

Декан Лингвистика
Group Icon

Привет! :) Изключително се радвам, че се запознахме и се надявам по-често да намираме поводи да се събираме.

Звукът на диджериду особено успешно заглушава някои неприятни поп-фолк ритми... ;)

снимка с Манималски
+Quote Post
Ороме
post Jun 14 2005, 07:15 AM
Коментар #15

Посетител
Group Icon

Много се радвам ,че се запознахме.Няма нищо случайно в това.Еру така е решил.Много се надявам да се видим по скоро и да се повтори усещането от горичката на ,,академ'' :D тоест ношните разговори ж двора на старата къща в стария град.Много благодаря за снимката. :D Единствено съжалявам ,че нямаше усилвател през, който да пусна дежеридото в онази чалгаджийска кръчма. :D [b][/b]
+Quote Post
manimal
post Aug 5 2005, 12:37 PM
Коментар #16

Меломан
Group Icon

Упълномощен съм да ви предам много поздрави от Словения от Сам и групата. Концерта е станал чудесен, макар че и там, както при нас вали доста.

Доколкото разбрах групата е била отвлечена от някаква банда елфи с зелени наметала в една пещера, дълга 20 км, поразително напомняща Нарготронд.
Вече всичко е наред обаче и понастоящем Сам пие някакво туземно пиво, от което явно е доволен.
+Quote Post
mani
post Sep 19 2005, 05:30 AM
Коментар #17

Нерегистриран

Явно трябва да изтегля отпуската си от по-рано. Обещал съм да ви видя тази година.

В колко часа ще е, Саше? Вечерта ли?

Явно седмицата 3-9 ще е много натоварена: 3-ти - вие, на 5-ти г-н Дерек Дик ФИШ, на 9-ти - Парадайз.
+Quote Post
Арвен
post Sep 20 2005, 06:56 PM
Коментар #18

Еколог
Group Icon

Ех, де да можеше да се телетранспортирам до Стара Загора, но уви е невъзможно. :cry:
Дано някой път имам честта да гледам Лот Лориен наживо. :roll:
+Quote Post
Ороме
post Sep 24 2005, 07:30 AM
Коментар #19

Посетител
Group Icon

Здравей Мани.Много ще ми е приятно да те видя най после на наше участие.Заповядай в Стара Загора ако имаш време.На 3 октомври ще бъде на открито. :) Много ще ми е приятно да видя и се запозная с хора от ,,войнството,, които не познавам.Така че заповядайте на 3 октомври и се обадете да се видим :) [b][/b]
+Quote Post
Една
post Sep 30 2005, 07:58 PM
Коментар #20

Нерегистриран

музиката която правите наустина е страхотна.
Имах гости от Германия и им пуснах точно вашите парчета за илюстрация на хубава българска музика. За съжаление по магазините май няма още диск .Наложи се да запиша на диск от тук клиповете и да обещая да изпратя първото нещо което намеря.
+Quote Post

7 страници V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

- Lo-Fi версия Дата и час: 9th September 2010 - 05:55 AM