Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| Lord Shagrath |
Aug 24 2005, 08:09 AM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
Ops!!!
Estel mnogo sorry ne ti pro4etoh posta do kraj. |
| Галадриел |
Aug 24 2005, 08:55 AM
Коментар
|
|
Сътрудник-гвардеец ![]() |
Е, хайде и аз да кажа. Харесвам много неща - от класика и метъл до български естрадни и народни песни, а също и руски. Особена слабост са ми Бетовен, Mannowar, Judas и някой български изпълнители и групи като Ахат, Щурците и Сигнал. Изобщо харесвам толкова много и различни неща, че по-лесно е да кажа какво НЕ слушам: чалга, кънтри, The Beatles, нещо хич не си падам по Police, Крис де Бърг и Фил Колинс (лица като Селин Дион или Ванеса Паради няма да коментирам изобщо).
|
| Pandemonium |
Aug 30 2005, 02:58 PM
Коментар
|
|
Воин ![]() |
SLAYERRRRRRRRR :twisted: :twisted: :twisted: i Blind Guardian
|
| Mystic |
Aug 31 2005, 03:12 PM
Коментар
|
|
Воин ![]() |
По принцип много слушам Heavy - Iron Maiden, Running Wild, много слушам ManOwaR, Halloween, HammerFall. Последно време много ми харесват групи с женски вокали - Night Wish, Within Temptation, Battlelore. Иначе Iced Earth, Blind Guardian абе въобще всичко мелодично. Изключение ми правят Black и Death и там има изключения но са малко например W.A.S.P
|
| Aldaron |
Sep 15 2005, 07:33 PM
Коментар
|
|
Воин ![]() |
Ето и моите любими групи и изпълнители.
На първо място старата любов, а именно Manowar! Иначе слушам общо взето всякакъв стил метал : Helloween, Judas Priest, Manowar, Metallica, Rhapsody, Guano Apes, Static-X, Rammstein, Disturbed, In Flames, Summoning, Flowing tears, System of a down, Moonsorrow, Foreigner, Lordi, Avantasia и разни други от този тип. От доста време ( около година и половина) слушам много рядко метал на компютъра или на уредбата, най-много на някой купон да покуфея и това е. Може да се каже че съм бивш металар вече. Още от много малък харесвам танзувалната музика и по-специално музиката от началото на деветдесетте години до 98г преди явлението Brytney Spears и последвалите години на тотална развала. Обожавам тази музика...това и слушам от доста дълго време....тази музика измести метала от моята душа :). Old 90's dance music ForEver! Тези състави слушам : Fun Factory, E-Type, Snap, Dj Bobo, Sash, C-Block, Cool Cut, Music Instructor, Nana, No Mercy, Mc Hammer, Dr. Alban, 2 Unlimited, La bouche, 2 brothers on the 4th floor, Stevie b, Pandera, Technotronic, Haddaway, Ini Kamoze, Black Box, Gina G, Downlow, Alexia, N Trance, Magic Affair, E-Rotic, Inner circle, 2-4 family, Activate, Beat System, Captain Jack, Basic Element, Capella, Masterboy, Captain Hollywood Project, MoDo, Ice MC, Capella, Double You, Culture Beat, X-Perience, Maxx и много много други. Слушам и разни групи дето свирят подобно на средновековна музика като Loreena Mckennett и Blackmore's Night. Арфи и музиката към филми : The 13th warior ( любимия ми филм). |
| ^Silent_Force^ |
Oct 4 2005, 11:02 AM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
emi az sum na vulna LacunaCoil,NightWish,Sonata Arctica,Within_Temptation,Katatonia,My Dying Bride,Doro,Kamelot,Jackyl,Conception,QueenSryche,WhiteSnacke :oops: I jus love them!!!
|
| Gandalf |
Nov 10 2005, 12:58 PM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
Така... кхм кхм. Харесвам МНОГО хитовете на 60те, 70те и 80те години. Примерно- Deep Purple, Eagles, Roaling Stones... и още 1000, за които не се сещам сега. Само да прибавя- много обичам класическа музика.
|
| Darth Arthas |
Nov 30 2005, 08:21 PM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
Обожавам всякакъв тип музика. Селин Дион, Еминем, Джон Уилямс, Менсън до Ивана и Глория. Музиката е според натсроението ми, а ако чуя нещо ново го поглъщам веднага стига да ми хареса разбира се.
|
| manimal |
Dec 1 2005, 11:54 AM
Коментар
|
|
Меломан ![]() |
Че Азис кога го разлюби, бре, Келеборнич?
Тъкмо се чудих кога ше се излюпиш, че излиза май нов филм за Хари Рама, Хари Кришна, Потър, Потър, Харе, Харе и сигурно те сърби клавиатурата да громиш Толкин. :))) |
| Самознай |
Dec 5 2005, 11:25 AM
Коментар
|
|
Working Man ![]() |
[quote=manimal]Че Азис кога го разлюби, бре, Келеборнич?
Тъкмо се чудих кога ше се излюпиш, че излиза май нов филм за Хари Рама, Хари Кришна, Потър, Потър, Харе, Харе и сигурно те сърби клавиатурата да громиш Толкин. :)))[/quote] забравяш и Хитър Потур :lol: |
| ROCK-ELF |
Apr 15 2006, 11:30 AM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
Az slu6am GREEN DAY!!!!!I The Killers,Audioslave,Aerosnith,Stereophonics,Foo Fighters,Caiser Chiefs,Garbage,Euritmics,Enya,Depeche Mode,Robbie Williams,Placebo,
Gods of the Greenhouse effect(Tva e moiata grupa),The Rasmus,H.I.M.,Appocaliptica,Kat se setia drugi 6te kaja! |
| balroga |
Sep 12 2006, 07:56 PM
Коментар
|
|
Студент ![]() |
Аз слушам каквото ми харесва,но по принцип най ми допадат следните:Kamelot,Manowar,Nightwish,BlindGuardian,Rammstein,Paradise Lost,Helloween,RHCP,Lordi,Rhapsody of Fire,Scorpions,Depeche Mode,Epica,Lacuna Coil,Era... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Това съобщение е било редактирано от balroga на Aug 26 2007, 03:29 PM |
| antares |
Nov 2 2006, 01:47 PM
Коментар
|
|
Нерегистриран |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) [/b]радвате ме супер е 4е все намирам някои да разведри положението (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
до сега сьм срещала мн малко метали Или поне не в казалньшко |
| Cheburashka |
Nov 18 2006, 07:31 AM
Коментар
|
|
Почетна титла ![]() |
Аз слушам всичко. Буквално. В зависимост от настроените ми може да е както Oomph, така и Братя Мангасариан. Много класика, рап, чил-аут, брит-поп (особено Стинг), всякакви саундтраци... Абе аз съм музикален номад или музикално прасе (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - всеядна съм.
|
| Shield maiden of Rohan |
Nov 21 2006, 10:43 AM
Коментар
|
|
Студент ![]() |
Моята любима музика е Loreena McKennitt (не е учудващо, нали?), Enya, Irish, Celtic, Deep forest, chill out, launge. Обожавам гръндж музиката и най-вече Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Temple of the Dog, но обичам и Evanesence, Linkin Park, HIM, STING, Depeche mode и още много (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| inatari |
Dec 2 2006, 10:16 PM
Коментар
|
|
Посетител ![]() |
Моята любима музика е Loreena McKennitt (не е учудващо, нали?), Enya, Irish, Celtic, Deep forest, chill out, launge. Обожавам гръндж музиката и най-вече Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Temple of the Dog, но обичам и Evanesence, Linkin Park, HIM, STING, Depeche mode и още много (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) И аз така като добавим Ванеса Мей , Сейнт Жермен , Indian legends, Oliver Shanti ,Pink Floyd . Flying Steps , обичам модерната експериментална музика , наскоро се влюбих в Лот Лориен . Обичам етно елементи с модерен бийт , понякога слУШАМ И ЦЪРКОВНА МУЗИКА , ОБИЧАМ СЪЩО И КЛАСИКАТА И и то отскоро . Обичам урбанистичната електронна музика , смесена с малко jazz и фънки звучене , обичам българската фолклорна музика , в най чист , автентичен вид . Харесва ми дори последното парче на Take That - Patience , обичам John Mayer i Coldplay . Понякога си пускам Tracy Chapman и още хиляди други любими музики . Повече от всичко обичам музиката изпълнена на живо , а не консервираната студийна музика , обичам свободно музициране и импровизации . |
| sister of the elves |
Aug 20 2007, 03:38 PM
Коментар
|
|
Посетител ![]() |
Аз слушам предимно рок, пънк, метъл, готик, ретро, класическа музика също обичам (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Любимите ми групи са Green day, HIM, Menowar, Iron Maiden, Metallica, Guns'n'Roses, My Chemical Romence, Aerosmith, Bon Jovi, Deep Purple и още много други, не мога да ги изброя всичките.Понеже съм си меломанче не мога да живея без музика (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) От класиците най-харесвам Шопен, Бах Моцарт, Бетовен.....
(IMG:style_emoticons/default/band.gif) |
| Seaborn |
Aug 26 2007, 11:38 AM
Коментар
|
|
Сътрудник ![]() |
Аз ще отговоря с новата си сигнатура. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Иначе освен The Beatles, други групи, които обичам са Jethro Tull, Kansas, The Rolling Stones, Pink Floyd, Uriah Heep, Lynyrd Skynyrd, The Alan Parsons Project, Alice Cooper, Bad Company, Deep Purple и производни, Foreigner, една сурия знайни и незнайни и... The Rutles. (IMG:style_emoticons/default/bow.gif) |
| GraHaz |
Sep 23 2007, 09:06 AM
Коментар
|
|
Воин ![]() |
Пънк-рок!!!
Blink 182, Sum 41, Avril Lavigne, Green Day, Rise Against, Alien Ant Farm, Jimmy Eat World, Beastie Boys... Също и Rammstein, Godsmack, Helloween, Agnostic Front, NOFX, Powerman 5000, Blood for Blood, Daft Punk и Will Smith (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... Има още безброй разбира се, но тези са ми мн любими (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
| balroga |
Sep 23 2007, 01:19 PM
Коментар
|
|
Студент ![]() |
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi версия | Дата и час: 9th September 2010 - 05:21 AM |